Jump to content
Sign in to follow this  
Evanpik64

Web Injection isn't working for me

Recommended Posts

I've been trying to use this method to put Pokemon in my game, I follow every step properly and nothing seems to happen. I followed all the troubleshooting stuff and still nothing. I've also tried PCedit and injecting individual Pokemon.

My info:

Firmware is 9.4.0- 14U (not new 3ds)

Save file is new, just got pokeballs and am at the first Pokemon center

Game says an Update is available, not sure if that effects anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

This sounds like my problem, I can export, but not inject. I was able to inject yesterday, but today something has happened...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like, the website is not loading?

Also did you obtain 9.4 version by normal means? As in, not by game updates.

Are you running on sysNand or emuNand?

If the websites are not working, user Foxy posted alternative links using lunarcookies in the ram2sav topic. I can't recall them atm, so I'm not going to make a guess on what they are either. Just go through the topic.

Game updates being available is no issue, in fact, injection won't work on ORAS 1.3/1.4 and XY 1.4/1.5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...