Jump to content

Hatch counter stuck on 0


kaytee
 Share

Recommended Posts

I found a way to get around this...not sure if there is an easier way.

This usually happens to me if I make a build first, then revert it into an egg (especially when using a hatched Pokemon as a base). If you did this and are at the egg version with "0" hatch counter, here are the steps I took to fix:

1. Uncheck Egg on "Main" tab

2. Go to "OT/Misc" tab

3. Click on the Memories Button, then click save. This will erase/overwrite something in there that is creating the 0 hatch counter. (This only works once you've decided to make a "hatched" build into an "egg" build, and already checked it prior to all these steps.)

4. Go back to the "Main" Tab and re-check it into an egg again

5. Change the hatch counter (if needed) and set the Pokemon in a box. Then view it after you set it to see if the changes were fixed. You should be able to adjust the hatch counter now, and it will set accordingly.

I can't talk the correct terminology of the issue, so understand this is just a workaround I have found to be useful instead of re-making a build starting with the egg as the base. Good rule of thumb is to use an egg for the base of your builds whenever possible. Hope this helps!

Edited by Zephium
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...